Monday, March 28, 2011

GEGAR BLOGGER BARU

Mr Ej mengambil peluang segmen blogger terkenal malaysia Mr Ben Ashaari iaitu segmen gegar blogger baru (klik sini).....TERBAEK!!!



Mr Ej memilih pic ini kerana pic ini nmpak Mr Ben Ashaari nmpak gagah perkasa macam Merong Mahawangsa...Mr Ben Ashaari menjadi sumber inspirasi Mr Ej....mcm mana nk buat badan masyuk mcm nieyh eh....bila tengak pic nieyh Mr Ej bersemangat untuk buat body dan menjadi blogger berjaya mcm Mr Ben Ashaari.....nice bro...

Mr Ej menjadi blogger kerana Mr Ej mau kongsi kisah hidup Mr Ej dengan kawan2.. Mr Ej jugak jadikn blog ini sebagai satu tmpat Mr Ej luahkn perasaan dan aktiviti2 yg Mr Ej buat hari2 dan planning untuk masa depan..chiLL~

antara blog pilihan yg Mr Ej lawat tiap2 hari Ben Ashaari, Mr Izzo, thesymphonyLife, BlackChick, RedMummy, Beautifulnara

aperpn Mr Ben Ashaari terbaik! tabik spring Mr Ej pd beliau..

* themrej.blogspot.com * 

12 comments:

  1. salam singgah dan ziarah...
    gegar blogger baru !!!~

    ReplyDelete
  2. hai..singgah dari segmen encik ben..salam terjah..seronok jadi pembaca baru blog awak...jom merapatkan ukhuah..

    http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  3. salam ziarah....

    suka blog ni...
    smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

    ReplyDelete
  4. Salam kenal, dari blog encik ben

    ReplyDelete
  5. salam kenal.. saya pak aji datang dr blog hj ben.. hehe

    ReplyDelete
  6. SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 SaMBiL TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN... JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

    ReplyDelete
  7. keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

    ReplyDelete
  8. hai salam perkenalan...
    singgah blog saya..

    ReplyDelete
  9. Nisha Singah..
    dan folow sini juga
    jgn lupe updated entrie
    nanti Nisha Dtg lagi..

    http://heandsheloves.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. good job! nice blog bro..(^_^)
    terbang dr blor en Ben..

    please welcome to Mr iZzo ye...

    terbaik!!!

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
    tapi tak dapat join...:(

    harap kita dapat jadi kawan ye...:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...