Sunday, December 23, 2012

mfaceclub.com

* segalanya di sini ~



adakah benar ini lah salah satu sumber pendapatan Dato' AC Mizal ?
aku pon tak pasti..but kalau tengok daripada gallery pictures yang ada
dalam website nieyh memang ramai artis ada 
tetapi aku pon belom pasti...
macam mana yang di katakan begitu mudah untuk buat duit..
mana taw kan..zaman skunk nieyh memang senang buat duit kalau 
betol caranya...kena caranya..memang senang nak buat duit
ada sapa2 yang taw pasal nieyh..boleh kongsi dengan aku yer
sama2 lah kita kongsi yer....pencari pendapatan sampingan. alamirie.com

* alamirie.com

7 comments:

  1. mmg buat bisnes.ak pon join.kalau minat.join je.

    ReplyDelete
  2. a'a. memang bisnes dia sah. aku nak join esok 17K. http://mface.me/

    ReplyDelete
  3. dh nk masuk kali ke 3 dh nk split tu broo..cepatt rugi x masukk..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...