Thursday, April 21, 2011

Wanita Harus Tahu...


Apa pandangan anda sebagai PEREMPUAN/ ISTERI  ???

*Mr Ej*

9 comments:

  1. ermm tula..perempuan mudah masuk syurga..mudah juga masuk neraka

    ReplyDelete
  2. wahh.. senang ja kan nak dapat pahala. tapi, senang jugak nak dapat dosa.. hurmm..

    ReplyDelete
  3. tahu xpe...so..renung2kan lah bersama yer...hehehehe

    ReplyDelete
  4. DAH KAWEN MESTI BUAT NI.WAJIB :D

    ReplyDelete
  5. bertuahnya jika suami dapat isteri camtu ek..tak taulah akak ni termasuk ker idak?

    ReplyDelete
  6. izyan :...jgn cakap jer nk buat taw..mesti buat..insyaAllah...selamat berbahagia
    kak ina kL : agak2 akak la kan...termasuk ker?..kalau rasa belum...dah boleh dah nk start kan...insyaAllah..semoga bahagia kak

    ReplyDelete
  7. Mr Ej, thanks sgt3 la follow sy, nk folo awk jgk benarnya tp x dpt la, blog ad prob xley nk follow org, tatau la masalah apa, sory ea huhu..Dah lama x folo menfolo huu

    ReplyDelete
  8. waaa..sonok lahh isteri..
    keje senang dpt pahala byk =)

    ReplyDelete
  9. MIsz Sakura : xpe lah...dah xboleh nk buat cm ne...apa2 pon tQ yer sudi datang melawat page yang berterabur ini...huhuhu

    far8: myb kalau u baca artikal ini mcm senang jerw nk laksanakan betol?...but try pk mampu ker laksanakan yang terbaek?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...