Saturday, June 11, 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

~ Sementara Masih Ada Waktu ~


yaaaa...segmen  best Mr Ben Ashaari kembali lagih....
kali ini laen skit caronye...mudah n menang...hehehe
korang nk join?....mudah...best....juzt klik sini jerw...(Mr BEN ASHAARI)

Mr Ej nk citer skit pasal blog Mr Ej nieyh...
blog Mr Ej nieyh xde lha nk privetsi sangat laaa....
kebanyakkan nye apa entry yang Mr Ej taipkan kt blog nieyh kebanyakkannye pasal hidop Mr Ej yang terumbang ambing...tambah2 skunk nieyh...aduuuhhh...macam2 hal...Mr Ej pon dah tak taw apa yang patut Mr Ej buat skunk...
sakit..perit...kecewa..gembira..happy..bahagia...duka..lara...
suma Mr Ej terjadi dalam hidop Mr Ej skunk nieyh...
pengalaman bersama kawan2...
bersama2 family...

ada jgk entry isu semasa yang meletop skunk nieyh...
contoonya isu yang terbaru pasal movie yang melibatkan kemarahan dari pihak2 NGO di negara kita nieyh...
ada juga pihak yang tak berpuas hati dengan movie tersebut...
so apa yang boleh Mr Ej kongsi...Mr Ej akan cuba yang terbaek unutk kita kongsi bersama..
salam untuk semua daripada Mr Ej...

kepada yang follow Mr Ej tuh..Mr Ej ucapkan jutaan terima kasih...korang boleh tinggaLkan link korang kt page Mr Ej nieyh..dan yang pastinya Mr Ej akan follow korang smula..jangan risau pasal itu yer...salam pekenalan untuk semua....ChilL ~

*Mr Ej*


7 comments:

  1. singgah untuk berkenal sesama blogger..
    happy blogging...
    [^_^]

    ReplyDelete
  2. pengalaman mengajar kita...
    salam kenalan blogger..^^

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan dari Fadzmie!
    Jom singgah blog Fadzmie. :)

    # segmen jom kenal blog #

    ReplyDelete
  4. yups...baru kenal mr EJ..
    tq sudi visit n komen blog saya
    :-)


    Power Rangers

    ReplyDelete
  5. hai., nice blog.. Apis dah kenal blog disini.. JOM kenal blog disana..

    nak tukar link???

    http://haffizmohdnoor.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan...
    singgah sini pagi2 untuk sesi suai kenal blogger...semalam tak sempat nak BW..he2~

    happy blogging.... (^^,)

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...