Tuesday, May 15, 2012

Booking Dinner

* segalanya di sini ~
Pada Tanggal 6 Mei 2012 yang lepas
aku 1st time sampai area Hulu Langat nieyh
kiranya da sampai area pusat peranginan air terjun sungai gabai
aku sebelom nieyh tak pernah lagih pegih area sini
agak menarik jugak laaa..ituh pon secara kebetulan
kawan aku si bob nieyh ajak pegih booking dinner
untuk malam tuh...menarik jugak la tempat2 kt sini
tempat yang ktorang g booking untuk dinner malam tuh adalah
Teratak Ikan Bakar Sri Murni
menarik jugak la tempatnya...jalan nk pegih situh pon
best sebab melalui kampung2..rasa macam kt kamoung aku lah plak.
best jugak...korang bleh layan dulu...nnty entry seterusnya
usya makanan dinner ktorang plak yer ^^











* alamirie.com *

6 comments:

  1. macam banyak nyamuk je tempat ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyamuk kecik jerw kowt..takut sangat

      Delete
  2. wahhhhhh~~~~bestnye gi tempat cmni

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best..sy pon 1st time sampai tempat nieyh ^^

      Delete
    2. tp lg best kalo air tu jernih bole nmpk hidupan dlm tu...^^

      Delete
    3. huhuhuhu...alaaa kolam macam nieyh susah mau jumpa yang airnye jernih..kalau air mengalir tuh yerw lah koet jernih airnya ^^

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...