Friday, May 18, 2012

sudah sampai kad khawin habsah

* segalanya di sini ~
Alhamdulillah...da sampai pon kad kawen
daripada habsah (kawan sekelas aku time skolah)
wedding beliau pada 3 Jun 2012 nnty..kiranya tak lama dah laaa
dia pada mulanya invite wedding dia kt fB..then aku cakap kat dia
kalau just invite kt fB jerw maybe aku tak datang wedding dia
terus dia mintak alamat nak pos kad kawen..igtkan dia guraw jerw...ngupenya
betol2 lah dia pos kad wedding dia nieyh...terima kasih habsah
insyaAllah..ada rezki hang nnty aku sampai lah ^^
walaupon agak kelam kabut kowt time tuh..yer lah 
kalau tak silap aku 2 Jun 2012 tuh aku ada jemputan wedding kt kuala lumpur nieyh
but aku akan cuba yang terbaek untuk menghadirkan diri meraikan 
Majlis hang Habsah yer ^^ :P



* alamirie.com *

2 comments:

  1. mana aci !! aku punya xsampai lg pun...

    ReplyDelete
  2. hahahaha...hang paw la dia..ugut skit....(^_*)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...