Tuesday, May 8, 2012

Kursus Konflik dan Komunikasi Berkesan siri 1/2012

* segalanya di sini ~
Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia
nieyh adalah kursus aku minggu lepas..
ramai jugak staff kementerian pertahanan yang join kursus nieyh
pompuan lah yang ramai pon..
laki hanya 4 orang saja ...memang dah makin pupus..huhu
apa buleh buat..memang realiti hidup skunk nieyh..lelaki berkurangan kan...
tak sangka plak minggu nieyh aku dapat lagih kurusus di tempat yang sama
nieyh sume pic2 kursus minggu lepas..pic minggu nieyh punya kursus
 belom sempat nk upload ag..so layan dulu lah yer








masing sibuk menulis rangka ucapan...
aku jerw yang sibuk kacau diorang..xreti lah aku nk rangka2 nieyh
ucapan awam jerw pon..aku belasah jerw
apa yang terlintas kt kepala...
yang penting konfiden tuh penting walaupon merapu..hukhukhuk
memang sudah agak lama tak buat pengucapan macamnieyh
kalau dulu time study sokmo buat..bila dah kjer nieyh 
takde lah nk buat macam tuh ag..lagihpon skunk nieyh kjer
kerani saja..bukan bos..kalau bos tuh maybe lah selalu cakap kan
skunk selalu bercakap time meeting jerw lah..ituh pon tak ramai pon
bape kerat jerw kan..layan sudah...aku adalah orang terakhir yang buat pengucapan awam tuh
sebab diorang ekut turn senarai nama dari belakang
di sebabkan nama aku nieyh bermula dengan "A" so last sekali lah kenenye..
samat boring lah aku menunggu turnnye..ituh yang sibuk ngacau orang 
buat pengucapan wam tuh...hahaah
masing2 tunggu turn aku buat plak nk kacau aku..bengang lah tuh...
dah kata kursus komunikasi kan...so kne lah ade komunikasi walaupon cara aku nieyh\
laen skit..cara kamunikasi kacau orang..hahahaaha


* alamirie.com *

6 comments:

  1. tongkat dagu & tutup mata.kompem ilang kebosanan tu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ituh untuk tdo lah awk..ngongek

      Delete
    2. owhhh...yeke...hahahaaaa..xley pkai la ni eh..XD

      Delete
    3. buleh sgt...untuk awk buleh lorrr...weeekkkkkkkkkkkkkkkkk

      Delete
    4. hahahaaa...petua kacau mengacau lak bole tuk awk jer...

      Delete
    5. tak leh...tak sesuai tuh...

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...