Sunday, April 29, 2012

Ayahanda & Bonda

* segalanya di sini ~
Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia
cuti kali nieyh aku tak balik kampung
plan mulanya nk jugak balik kampung
but pagi tadi abah aku mesej bgtaw
diorang ada kt kL...aku takde lah jadi nak balik kampung
lagihpon if aku balik kampung tuh pon sebab nk jengok diorang
dah diorang datang sini..tak payah lah aku balik kampung kan..huhu
ini bukan alasan aku taknak balik kampung taw...
but ini lah realitinya...huhuhu
takpe lah yang penting Mak Abah aku sehat
skunk diorang dah on the way balik kampung dah
datang kejap jerw...walaupon jumpa hanya seketika
but itu dah buat aku cukup senang hati ^^
insyaAllah...semoga Mak Abah aku selamat sampai ke kampung...AMIN.
nieyh satu perkara yang Mak Abah aku pesan
kirimkan salam kepada Puan Ain...skunk da puan dah pon...
MakTam n MakDak aku pon kirimkan salam dengan lafaz
 " ASSALAMUALAIKUM"


* alamirie.com *

6 comments:

  1. bestnye bole mkn sme2 ngan dorg kat lua....lg brtmbh2 slera nk mkn cani...

    ReplyDelete
    Replies
    1. makin bertambah2 gemok..baru betol ayat awk tuh...

      Delete
    2. hahahaaaa...nak sgt.yerla2...GEMOKSS!! suke?hakhakhak

      Delete
    3. xsuke dan xnak GEMOKS....

      Delete
    4. hahahahaa...tau pun.buuuu ^^p

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...