Sunday, April 15, 2012

Nurrin Seafood

* segalanya di sini ~
Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia
sesekali ktorang dinner cm nieyh syok jugak
yer lah selalu dinner masakkan panas jer
aku nieyh pulak sesekali jerw nk dinner cm nieyh
memang jarang makan malam
selalu kalau makan malam nieyh  bila aku lepak dengan awie n wanjaya jerw lah
diorang selalu dinner lewat2..aku nieyh kalau da dinner lewa maksudnye
konfem aku tido lewat atau pon aku tido lepas subuh
kecuali kalau time aku penat sgt
time tuh jerw aku boleh tido awl pon...huhuhuhu



* alamirie.com *

10 comments:

  1. Replies
    1. lagih sedap if awk ade skali ^^

      Delete
    2. ni lah bukti awk asek lepak kat restoran & asek mkn. still kate x.ahahahahaaaaaa.....buuuuu

      kalo sy ade skali lauk msti la tukar.ahahahah =P

      Delete
    3. tak jugak...jarang mkan ..nieyh sebab siang tuh xsempat nk mkn...
      xpe..nnty awk balik sini sy da xperlu nk mkn kt lua ag da..awk kn boleh masakkn untuk sy ^^

      Delete
    4. owhh...x sempat mkn siang.mkn jgn x mkn
      errr....kita x kongsi dapur. food delivery pun sy x buat =P

      Delete
    5. makan lah awk..mesti lah makan..nk sihat...mesti kene sihat untuk nunggu awk balik sini nnty ^^:P
      weekkkk...goyang lettew...hahahahahaha

      Delete
    6. bgus2...msti owez sihat n kuat.bia la jiwa x bape nk sihat.tp bdn kene make sure sihat gak ^^

      tak yah nak goyang sgt.....wekkk

      Delete
    7. hukhukhuk..terbaek. :P

      hukhukhuk...tak goyang ker?..gud2 :P

      Delete
    8. sape rs nak slim tp sihat tu bole consult sy.wakakakaaaa!!!

      slagi x de angin kuat sy x goyang =P

      Delete
    9. senget....hahahhahaha

      yer ker..kalau angin kuat terus terbang awk tuh

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...