Monday, April 9, 2012

Speed City KL

* segalanya di sini ~
Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia
pada malam 01 April 2012 yang lalu aku dengan mybestfrenz
awie, wanjaya, bob & the geng pegih usya driff kt speed city
area seri kembangan tuh jerw...
agak best jugak lah..1st time aku pegih situh
selalunya bob pegih dengan budak2 die 
diorang ade maen driff jugak tapi malam tuh budak2 bob
tak bawak kete sebab roxtax kete mampuz
so ktorang layan usya driffter top asia si Tengku Jan tuh
lagih pon tempat speed city nieyh die yang bukan..yerlah kan
speed city nieyh tempat royal of selangor..tempat kerabat diraja selangor
tengku jan nieyh antara kerabat di raja jugak..dia jadikan
hobi dia sebagai bisnes..mahu taknye..nak masuk sini dah di kenekan
seorang 6 hengget then kete harga 5 hengget untuk masuk parking
orang yang masuk untuk maen driff satu kete 60 hengget
memang masyuk lah die..boleh di katakan setiap malam minggu
orang penuh k sini..memang nk dapat parking pon susah...
kawasan luas but parking tetap penuh jugak...
orang kaya makin kaya...hukhukhuk
hobi di jadikan bisnes..memang syok cmnieyh kan
but sesiapa yang minat driff kalau pegih sini memang sangat berpuas hati lah
memang seronok pon dengan gelagat si zizan raja lawak yang bengong tuh lagih
so happy lah...hukhukhuk






ini adalah antara kereta Tengku Jan buat maen2..kete nieyh
hanya untuk maen suke2 jerw....kete nissan cefiro pakai enjin skyline R34
memang laju..dan skill jaguh asia nieyh memang terbaek lah
berpuas hati walaupon masuk situh agak mahaL..
makanan dalam speed city nieyh tak payah nk citer lah kan
kt speed city nieyh di beri peluang kepada sesape yang berminat
ingin membonceng bersama Tengku Jan berdriff...
kira dok sebelah pemandulah...di kenakan bayaran 60 hengget
untuk 2 pusingan...dan dapat free t-shirt driff dari Tengku Jan crew
but aku nk pesan lah kepada gurl yang ingin mencuba tuh boleh
but kalau boleh tuh jangan pkai baju kemeja yer kalau nk try berdriff
bukan ape untuk keselamatan korang jugak...kang Tengku Jan dapat tengok
wayang free pulak nnty kan ^^...
sendiri mau igtkan sebab ape aku cakap macam tuh...
search kt youtube if nk tahu  :P

kat bawah nieyh antara aksi2 Tengku Jan kt speed city tuh
selamat men'usya  :P 

video

video

* alamirie.com *

8 comments:

  1. Replies
    1. jgn nk driff sgt lorrr....weeeekkkkk :P

      Delete
    2. jangan bahaya...orang tak biasa kang tercabut jantung..huhuuhu

      Delete
    3. oooo.....camtuh. means kalo rs nak cabut jantung bole r sy g ctu....huhu

      Delete
    4. ade lak.mcm ni pun kira ngate ke.adehhh

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...