Sunday, April 1, 2012

tempat release tension

* segalanya di sini ~
masih belom terlambat untuk aku ucapan
selamat ulang tahun pekenalan (^_^)
walaupun aku hanya ucapankn hanya untuk diri sendiri
ade aku kisah ?...hukhuk...
aku tak kisah dan takde sape nk kisah pon

okey..di kala nieyh aku nk kongsi tempat 
best untuk sesape nk pegih bercuti
memang best lah tempat nieyh
relaks dan santai...
memang memberi ketenangan
aku pernah sampai tempat nieyh dulu
sangat2 best lah
tempat nieyh kalau nk pegih aku request hari kjer lah
sebab tak ramai orang
baru syok mendapat ketenangan
kalau korang nak taw
di bukit gambang resort nieyh ada satu game yang
menarik iaitu flyingfox
flying fox kt bukit gambang yang terpanjang di sekitar pantai timur
paling panjang taw..syok wehh..aku da try..dari atas bukit tuh
kepada yang belom penah sampai bukit gambang nieyh
pegih lah..rugi takpegih taw ^^



* alamirie.com *

14 comments:

  1. gambang? nampak macam menarik :-)


    ps: boleh tolong 'like' sesuatu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak menarik jugak laaa...
      like ape ?

      Delete
  2. flying fox?hmmm....jadi badak air lg best.hukhukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. awk mmg suke sangat maen air...wekkkkk

      Delete
    2. taw sgt da...nieyh kalau boleh mandi jenoh nunggu nieyh

      Delete
    3. wekkk...lame da x g tmn tema air ni...mcm yg last pegi yg kat kedah tu.pe tah nama dia.

      Delete
    4. tmn tema air kt kedah ?..kt sungai petani tuh ker ?

      Delete
    5. x ingt lak katne...ape carnival ntah.huhu

      Delete
    6. yer lah tuh kowt..kalau tak salah sy taman tema air kt kedai ada satu tuh jerw..kt sungai petani..sy pon belom penah nk pegih lagih situh ^^

      Delete
    7. lau da mmg ad 1 jer,kompem la tu...main2 stu smpai burn kulit.hahahaa
      pegi la len kali ajak parents awk yg mmg sk brjln2 tu ^^

      Delete
    8. bertuah sgt lah kalau parents sy nk pegih tempat cm tuh..parent sy suke pegih tempat yang relaks santai....tempat yang tak sesak dengan orang....

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...