Friday, April 20, 2012

Tulisan

* segalanya di sini ~
nieyh aku just nk kongsi skit saja 
pasal tulisan menulis
selalunya tulisan lelaki dengn gurl berbeza
tulisan lelaki lebih kemas dan smart 
kerana lelaki lebih di kenali dengan semangan dan kekuatan
konfem pompuan marah kalau ada yang baca statement aku nieyh kan
kenapa aku cakap demikian
nieyh macam yang kt bawah nieyh
aku cakap ada bukti....
yang kt bawah nieyh tulisan dari tangan pompuan taw
terok kan....ishh2
tulisan aku lagih elok dari nieyh
Arial lagih taw walaupon aku nieyh kidang
so jangan nk kutuk2 kidal okey
ketok kepala kang baru taw....


* alamirie.com *

22 comments:

  1. Replies
    1. konfem ker cantek...buruk jerw sy nengoknye ^^

      Delete
    2. yess!ade org kata cantik...alamirie,buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~~~~~ =P

      Delete
    3. hakhakhakahk..kenape awk yang suke lebih plak nieyh ?

      Delete
    4. sbb sy pompuan.lalallalalaaaaaa~~~~

      Delete
    5. ehh..awk pompuan ker ?.kompom ?...hkahakhakahk

      Delete
    6. kasi tonyoh mulut tu ngan sambal belacan baru taw!!!

      Delete
    7. sy tnye jerw..marah sgt...weeekkkkk

      Delete
  2. awak .. mane adee .. tulisan saya ta buruk pon .. hikhik .. mybee org yg tulis ny tengah stress kott .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer lah kowt....sy pon rasa orang yang menulis nieyh stress..huhuhu

      Delete
  3. Replies
    1. cer letak tulisan sdri kat sini 4A sengal.wekkkkkkkkkkkk

      Delete
    2. nieyh kan sy selalu tulis kt sini..wekkkk

      Delete
    3. nope. i want ur handwriting. hurry up! ade bran? ahahahaaa

      Delete
    4. opcos lah bran..hkhkahkahakahk

      Delete
    5. okay.dlm smggu sy xde ni, sila hasilkan 1 utk sy tgk. take the celenj!hahaha

      Delete
    6. senget. xnk..malu..hahahaha

      Delete
  4. tulisan perempuan lagi lawa la...
    kalau nak jumpa tulisan lagi lawan dri tulisan perempuan mungkin ada tp 1 dlm 10 kot...
    hahahaha...jgn marah yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak..salah tuh...
      tulisan pompuan lebih buruk dari lelaki
      ituh adalah suatu kenyataan

      Delete
  5. oke je.. at least bley dibaca. ha3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...