Wednesday, April 11, 2012

lunch hour

* segalanya di sini ~
korang penah tak buat hal macam aku nieyh
hakahkahak...entah bagaimana aku bleh buat macam nieyh dengan
brother2 jabatan jiran aku nieyh
time lunchour ktorang pegih layan karok kt KTV Ampang Park...huhuhu
dah agak lama aku tak berkaraoke nieyh..kalau tak salah aku last Jun tahun
lepas kowt...dengan dorang nieyh jugak..time tuh kt Submit USJ
aku nieyh tak reti nyanyi pon sebenarnye..just join melayan kawan2 yang nk enjoy nieyh jerw
aku nyanyi sore tak sedap..so just teman diorang pon jadi lah kan..hukhuk
time lunchour nieyh ktorang pergi tiga orang..aku , bro Zack dan Bro Kamal (Navy)
sajer jerw melayan si Bro Kamal Navy nieyh..agak lama dia tak enjoy cm nieyh
aku nieyh time takde kjer plak harituh..so layan jerw lah kan..huhuhu

video

* alamirie.com *

7 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...