Thursday, April 26, 2012

kerja banyak

* segalanya di sini ~
 Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia
harinieyh hari pertama aku masuk ofic untuk minggu nieyh
tiga hari lepas aku berkursus kt Zetro
so kiranya harinieyh hari pertama aku kjer lah
masuk saja kjer harinieyh 
peeehhhh...poning kpalo tengok fail2 penuh dalam meja
bukan maen banyak lagih kjer aku untuk harinieyh
dalam masa banyak kjer nieyh pon aku
masih sempat lagih update blog..huhuhuh
malam tadi tak sempat nk update di sebabkan
balik jerw kursus tuh aku terus pegih 
stadium bola sepak cheras
ada majlis pertabalan pendekar persilatan seluruh malaysia
aku pergi sebagai meraikan diorang yang ditabalkan jerw lah
kita nieyh sape jerw kan...hanya bergelar pendekar apabila sudah
berumah tangga lah kowt...but aku skun masih bujang..hukhuk
agak ramai jugak lah yang menghadirkan diri meraikan majlis tersebut
walaupon kebenarannya kepenatan berkursus yang sangat lah boring tuh
but layan jugak lah..member2 kol mintak datang tolong sapot diorang punye group kn
balik sampai rumah da penat sangat..but sempat on9 kejap jerw semalam
tengok cikfrance masih lagih takde...konfem tengah syok jalan2 lagih lettew
aku da siap iron baju orange untuk harinieyh then terus rehatkan
badan dan pemikiran yang tersangatlah kepenatan .

sekian terima kasih.

* alamirie.com *

8 comments:

  1. wahh pergi kursus..hehe..moga mndapat rehat yg cukup ya walaupun bzy..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiap kali kursus tersangat lah boring..layan sudah.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...