Wednesday, April 11, 2012

Mid Valley

* segalanya di sini ~
kt mid valley arituh ade buat promosi parfum
sape2 yang suke parfum tuh boleh lah beli..
agak menarik bau nya
botol warna pink tuh..wangi..aku suka jugak..
but ituh parfum gurl jerw lah
kang kalau aku yang pkai orang tercari2 mana lah awek yang lalu plak kan
hakahakahkah...teringat aku kt mycousin yang suka pakai
parfum gurl..kalau korang tengok dia mesti gelak besar punya
dah la badan besar...kepala botak janggut punya lah panjang
siap bleh ikat lagih janggut dia tuh...kalau korang nk taw sapa dia cousin aku yang
aku maksudkan nieyh korang boleh klik di sini ( KLiK )
laen macam skit cara dia nieyh kan..sengal betol...adeeehhh


aku nieyh agak jarang sesekali jerw datang mid valley nieyh
bukan ape..besar sangat tempat nieyh
tak larat nk bejalan dah tuh kalau park kete mene tengok betol2
kang nk balik tak jumpa cari kete
but ada seorang nieyh..dia suka sangat lepak mid valley nieyh
mentang2 lah dia dekat dengan tempat nieyh
bejalan kaki jerw dah sampai..kiranya mid valley nieyh
dah macam rumah kedua untuk dia lah..
agak kerap jugak lah..penah bercamping dalam mid valley nieyh lah jugak
pelik kan..pekerja kt mid valley sendiri pon belom penah nk bercamping dalam tuh
mesti korang nk taw kan sapa dia nieyh... ( KLiK )


* alamirie.com *

12 comments:

  1. sengal.hukhukhuk.....eleh...kalo dia pun stay dkt2 stu gak, bkn takat camping, bermastautin dlm situ trus gamaknyerrrr......

    ReplyDelete
    Replies
    1. hukhuk....eh..ade orang terasa ker nieyh..hahahaha....^^

      Delete
    2. bwekkkk....alamirie sengal....buuuuuuuuuuu

      Delete
    3. eh..betol lah...ade orang terasa ngupenye ^^
      hahahahhahahahaha

      Delete
    4. spae?sape?bwekkkkkkkk

      tp kompem la awk tuh.kaki jln.lau dekat tiap2 hari muka awk jela kat stu :P

      Delete
    5. ituh lha..sape lah yang senget dan perasan sgt tuh kan..ish2...
      berat bebenor :P
      xdenye sy nk pegih situh hari2..kalau dulu2 yer lah kowt suke pegih shopping complex skunk xde dah...takde nk pegih if xde plan nak cari ape2...

      Delete
    6. skang suka dok umah jd surirumahtangga eh?hahaha

      Delete
    7. hakhakahkak.....bukan lah...awk nieyh...senget betol

      Delete
    8. abes tu? sura rumah tu ade mksud lain ke?

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...