Tuesday, February 21, 2012

Jusco Bukit Raja Vs William Conner Kelana Jaya

* segalanya di sini ~
Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia
haaa...nieyh adalah sambungan untuk entry Bukit Cahaya tuh
hari yang sama selepas aku pegih bukit cahaya tuh laa
sahabat2 aku nieyh nk layan movie pulak
so tempat yang paling dekat dan best of coz lah Jusco Bukit Raya Klang kan
so aku nieyh sebagai menumpang kegembiraan follow jerw lah...
kt Jusco nieyh jugak ada kenangan aku...kiranya 18 Feb tuh aku 
melancong jalan2 kt tempat2 yang banyak kenangan untuk aku laa
kira mengimbau kenangan lah...hukhuk...

sempat lagih berpic kt sini..bukan ape aku tgk si neelofa nieyh
dari awl aku sampai situh die asyik usya aku jerw...kesian plak die usya saja kan
sekurang2 nye neelofa nieyh dapatlah jugak bergambar dengan aku kn...usya saja ape celop kn...hakhakah


5 tiket wayang cerita Hantu Dalam Botol Kicap

pas abiz tengok wayang tuh time odw turun nk blah dari situh
ktorang jalan2 pusing dalam jusco tuh kejap...boleh plak tersempak dengan suar nieyh
adehhhh....bila dah terserempak dan tersuka lah plak aku dengan suar nieyh
so terpaksalah aku terbeli sua nieyh...yang bestnye usya saiz suar tuh lah kan...
kalau tahun lepas aku pkai sua saiz 33/34 but tahun nieyh aku pon pelik
orang laen makin membosar..aku plak makin mengecil..boleh plak cm tuh..adeeehhh


lepas blah dari jusco tuh ..malam tuh aku bawak sahabat2 aku nieyh
pegih makan kt jugak salah 1 tempat makan kenangan aku...huhuhu
William Conner Kelana Jaya
sahabat aku si nawawi penah datang cini dah juz wirwanjaya dan yang laen jerw
belom pernah sampai william conner nieyh..
makanan kt cini best sebab kt sinieyh banyak jugak lah masakan cina muslim
harga pon boleh tahan lah...sesekali nk makan sedap2 cm nieyh boleh lah..
kalau selalu rabak lah kan..hehehehe...alaa nnty sahabat2 aku nieyh dah kawen aku
pegih tumpang makan rumah diorang sudah...senang dan bujet..hakhakhak

kalau aku datang william conner nieyh air nieyh adalah
menjadi air yang pasti untuk aku order....best weh air nieyh.." soda herb namanya "
aku panggil air nieyh air sampah sebab dalam air nieyh macam2 di campurnya
ada serai, daun pudina, lemon, asam boi, buah longan, air soda, dan lagih 1 daun tuh aku tak kenal
entah apa nama daun tuh..aku tahu minum jerw...^^


nasik ayam 3 rasa...selalu kalau makan kt kedai patani orang masak ikan 3 rasa
kalau kt william nieyh ada ayam 3 rasa...sedap wehhh..terbaek lah ^^








eh..dah abiz rupanya pic untuk 18 Feb...but esknya tuh
ktorang ada plan nk pegih.......tutttt....kena tunggu entry baru lah yer ^^

* alamirie.com *

12 comments:

  1. tak menahan.....Neelofa yg usha dia tuh.hahaha

    Rasa pe la agaknye air tu ek? Nway, food nmpk sdap2 sume. uwwaaaaaa!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakahkah..jealous lettew neelofa usya sy....baru sy taw..neelofa nieyh sebenarnye adalah salah sorang peminat fanatik sy ngupenya...hukhuk...sy jer malas nk layan dia...huhuhuhahahahahaha...

      * sedap air sampah tuh taw...kalau tima ngntok or penat mmg best minum air tuh...konfem terus segar...sbb tuh nama air tuh soda herb....macam sampah pon ade...hukhuk......meh lah turun sini...nnty sy bawak tunjukkn tempat kedai nieyh...

      Delete
    2. untunglaa....Neelofa minat dia.hahahaa.jual mahal plak...

      ishk3....dasyat sgt ek rasa dia?btul2 sampah ni.kalo ade air ni minum dlm klas time ngantuk syok jugak.nk trun dr mane nye? nk trun dr kpl tobang pun blom amek flight nak lik lg ni.huhuhu

      Delete
    3. mesti lah untung....sy kan hot...hukhuk....AliKaCaK.com

      * xde lah dasyat pon rasanya tuh...but sedap...so chilL.....xpe lah....nnty blk sini lah yer....kalau orang boleh terobang sendiri skunk pon boleh ^^

      Delete
    4. x menahan...hahahhaa

      kalo sy bole trbang, abes klas je trus sy blik rumah kt klate tu tiap2 hari taw. waktu rehat pun blik rumah gak nak lunch, mkn lauk mak masak...wuuuu...heavennye lau dpt wat cmtu.. ^^

      Delete
    5. hahahahaha.....chilL rite :p

      hukhuk....amboi...itu yang awk igt yer...yer lah awk nieyh kan manje....^^

      Delete
    6. bkn sal mnje ke x. wktu rehat jap je b4 start klas blik. x sempat masak nk mkn pun. tpkse mkn roti je or maggi..sob3

      Delete
    7. ohh yer ker....hukhuk...xpe lah awk...sempat makan roti tuh okey lah laaa...jgn dok kerap sgt makan megi...xelok taw !!!

      Delete
    8. ade option lain ke? megi tak muak. roti muak.huhuhuu. tu la, penah la sy try tak mkn megi lame2 kat sini sbb tau bahaya kalo sllu makan.

      Delete
    9. ade option laen...makan makanan berkhasiat seperti oak ker
      * megi xelok...walaupon sememangnya megi itu best...alaa2 korean gituh ^^

      Delete
    10. cereal mmg la wajib tiap2 pagi b4 g klas...xkn tgh hari pun nak telan yg tu gak...kalo x bli stok megi jer bru x mkn.haha

      Delete
    11. ohhhh...ic...baguz lah cm tuh ^^

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...