Friday, February 24, 2012

OST Atas Nama Cinta - Slot Akasia TV3 (HQ)

* segalanya di sini ~

agak menarik cerita nieyh
kepada yang follow cerita nieyh akan faham apa yang setiuasi terjadi petang semalam
but harinieyh takde citer nieyh...jgn gatai nk bukak tv plak...konfem takde
ptang nnty balik kjer pakat2 mai singgah pasar depan rumah aku yer...hakhakahk
saja promote pasar malam pinggiran...hukhuk
aku skunk nieyh dah jadi melekat dengan citer2 melayu..
kalau dulu takde makna lah aku nk layan citer melayu nieyh...sejak
banyak mivie dan drama yang di adaptasikan dari novel nieyh sedap plak
aku melayannya...aku berharap sangat ada satu novel nieyh di buatkan filem or drama
novel nieyh aku tak igt apa tajuk dia but jalan cerita novel tuh ada sedikit sebanyak
jalan penceritaannya macam life aku dulu
daripada benci bertukar kepada bencinta...
dan aku sentiasa mengingati kata2 inieyh " jangan membenci kelak menyanyangi "
kadang2 dalam hidup nieyh kita tak mungkin percaya sesuatu yang kita tak suka 
tuh boleh berubah kepada kita menyayangi n lebih daripada sayang.
ini lah kehidupan....kita tak mungkin selalu berada selesa di atas..kadang2 akan jatuh tersungkur jugak
orang cakap menyesal kemudian tidak berguna
dah kalau sebelom tuh tak hingat lagih pasal akan menyesal or tak macam mana nk menyesal kn..hukhuk
nak jugak tuh melawan...adeeehhhh...bukan melawan..just berkongsi jerw...hukhuk
kau ade ??...kau takde kan...hahahaha
aku boleh layan citer nieyh sebab aku suka watak yang di bawak tuh...
terpaksa melepaskan walaupon dengan berat hati, susah hati, sakit hati dan macam2 lagih laaa
melepaskan demi kebahagiaan orang laen...ituh yang mahal tuh dan yang buat aku boleh 
terlayan citer nieyh sebenarnya.....ini kan cerita but setiap cerita yang di sampaikan tuh
mesti ada yang betol2 berlaku kan...kalau takde macam mana si pengarang tuh nk tulis dan skrip
drama nieyh boleh orang buat....mesti ada pengalaman hidup seseorang yang si pengarang citer nieyh
nak kongsikan kepada kaki novel dan kaki drama novel kan ^^
ini adalah andaian aku jerw semata-mata...bagi pendapat aku lah...
setiap insan kt dunia nieyh ada pendapat yang tersendiri kan...
so tak salah lah untuk aku berkongsi pendapat aku nieyh...lagih pon ini kan page aku
ada aku kisah ?...hukhukhuk..langsi sangat tuh...adeeeehhh... ^^ :p


* alamirie.com *

18 comments:

  1. sk tgk gaun fiza pakai tu cantekkk :p

    ReplyDelete
  2. hehehehe....awk penah pakai gaun ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bju kurung je takat ni...huhuuu

      Delete
    2. ohhhh.....okey lah tuh...wanita melayu...lagih manis berbaju kurung ^^

      Delete
    3. kalo beli gaun, nak pakai g mne je ye x? dinner je bley pkai cmtu

      Delete
    4. yer ker...kalau cm tuh hujung tahun nieyh jom follow sy g dinner...ituh pon kalau jabatan sy jadi buat dinner lah tahun nieyh...huhuhhu

      Delete
    5. omg!omg!omg!omg! dinner!! jom2. baju da lme beli, tggu event je xde ni.ahahahaa... =P

      Delete
    6. hehehehe...okey...nnty kalau jadi event tuh jangan plak bagi alasan laen okey...hehehehe....sy pon baru sekali join event dinner ngn jabatan time mula2 masuk dulu....segan jugak...kita nieyh xreti nk berevent cm tuh...sorang2 plak tuh...memang segan lah...hukhukhuk

      Delete
    7. alamak....x ley tarik balik eh??huhuhuuu....awk bru skli tp sy x penah lgsg. kira ok la tu

      Delete
    8. mana boleh tarik balik...sekurang2nye xde lah sy segan sorang2 nnty kn...hehehe
      yer lah tuh xpenah...kt universiti kn selalu ade event mcm tuh

      Delete
    9. terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata boleh buat2 x dengar...hehehee

      jgn kata dinner, majlis graduasi yg penting pun univ kat sini x organise...hukhukhuk...sian kan kitorang. lagipun bgus gak xde dinner kat sini. nanti pe je makanan kitorg leh mkn. pastu for sure ramai yg mabuk2. nyampah.

      Delete
    10. jangan nk buat2 tak dengar sgt lorrr.....alaahhhh awk nieyh...jangan risau...event tuh belom konfem jadi lagih pon...dalam perancangan masa sy meeting arituh...lagih sy nieyh bukan lah kejam sangat nk paksa2 awk follow sy...but agak kejam lah jugak kengkadang tuh...hahahaha :p

      * betol jugak kan...kt france tuh kan macam2 orang ada..student plak entah merata tempat datangnya pun...kang mabuk2 kita plak yang pening nk melayan...orang da mabuk bukannya boleh pk ag da....xpe..awk xyah g event kt sana...nnty g event kt negara sendiri dan tempat sendiri..konfem boleh makan sedap2 ^^ :p

      Delete
    11. mintak2 la kompem. boleh sy tgk alamirie hapdet blog tunjuk gelagat dye time event.hahaha....kejam cmne tu?

      takat dinner ke pe kat sini tak kesah tp nnti xde kenangan grad dr sini. sedey btol. huhu. sy tau situasi org mabuk cmne. pening2....hehehe

      Delete
    12. hukhuk....insyaAllah...rasanya jadi kowt event tuh tahun nieyh sebab da 2 tahun tangguh event dinner tuh....kalau konfem jadi nnty follow sy taw....^^ :p
      kejam tuh xde lah kejam sgt..tapi sgt kejam laa...huhu...maksudnye...xde lah nk bersifat kejam dengan paksa awk follow sy tetapi sy akan bertindak lebih kejam dengan keterpaksaan awk memfollow sy...hahahaha

      * eh..awk xde grad kt sana eh..da tuh nnty balik grad kt malaysia ker ?

      Delete
    13. makin hari makin keling cara dia bcakap. Ya Allah slamatkan la kawanku yg sorang ni...hahahaha

      kat Msia pun xde buat rasanya. Tp x sure. tgk la nnti maktab kitorg nak wat ke x. lecturer kitorg dulu2 pun cmni gak. takat dpt sijil je la bawak blik.ne de mjlis. xde kenangan lgsg. tp stat 2 tahun lpas kot, persatuan student Msia kat france (MASAF)anjurkn mjls grad tuk smua student yg da abes blaja. Tu pun bukannya bt grand mcm kt Msia.

      Delete
    14. wekkkkkkkkkkkkk...awk memang senget...

      ohh..keciannye....sedih sy dengar..huhuhuhu....takpe nnty sy raikan untuk awk yer ^^ :p

      Delete
    15. nak raikan utk saya?hehehee...mekacih2.

      mcm ni bru smngt nak lik Msia. semngt nak tuntut ade org kata nak raikan.ahahahaa =P

      Delete
    16. raikan kt airport dah lah yer...hahahahahaha

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...