Sunday, March 11, 2012

Kempunan Burger Bakar Kaw Kaw !!!

* segalanya di sini ~
Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia
semalam ak dengan sahabat2 aku nieyh pegihlah wangsa maju seksyen 2
sahabat2 aku nieyh sangat merasa burger bakar
tengahari tuh kitorang pegih kenduri kawen kawan study dulu si Azizi Laptop kt Kajang
then balik tuh lepak kt parking rumah awie...awie , wirwanjaya dan cikma (gf wirwanjaya)
nak pegih merasa burger bakar...aku follow jerw lah...sebab aku jerw yang taw tempat tuh..
walaupon aku belom penah pegih merasa lagih burger tuh..but kawasan tuh aku penah pegih
awie dengan wirwanjaya pon penah pegih kawasan tuh but kedai burger bakar tuh diorang taktaw kt mna
memang kecewa lah sahabat2 aku nieyh
kitorang sampaii awal lagih time tuh...pukul 6 lebih but..orang dah ramai yang beratur
padahal tak bukak untuk order lagih...gilo betol penangan burger bakar nieyh
memang kaw2...sanggup tuh orang beratu panjang...dah la hujan gerimis time tuh..
sanggup orang tunggu bertemankan hujan gerimis..aduuyaaaiiiii...
kempunan lah ktorang nak makan burger bakar nieyh...
promote da kaw2..sekali pegih pasir kempunan lah plak...
apa2 pon,,,memang stedy lah penangan burger bakar nieyh walaupon 
marketing plan die kurang baek..semoga di perbaiki nnty...
insyaAllah ada rezki nnty ktorang sampai lagih dan pastikan ktorang dapat merasa burger bakar nieyh







* alamirie.com *

16 comments:

  1. fullamakkk......panjang btul bratur.uhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. penat nengok orang beratur...kesian pon ade ..huhuhuhu

      Delete
    2. hahaa...last2 cabut je ek? mls nak tggu lg da.wat naye kat prut je lapo..ekekekee

      Delete
    3. hukhukhuk...bukan ape..sy tak kua dari barisan beraturan tuh sekurang2 nye orang yang kt blakang sy boleh ke depan skit kan..huhuhuhu

      Delete
    4. hahahaa...yela tu...padahal da x sggup da.buuuuuuuu ^^

      Delete
    5. hukhukhuk....lebih kurang lah kan....sy sebenarnye bukan ngidam sgt...jus nk merasa..but kalau da macam tuh punya panjang beratur xdapat merasa pon xpe lah kowt..huhuhuhu :p

      Delete
    6. hahahaaa...kesian2...len kali bole cb lg yer. ad la tu pluang nak rs ^^

      Delete
    7. wekkk....tunggu lah nnty2..bila da hilang glamor buger tuh nnty....

      Delete
    8. of coz lah gud...alikacak kan bijak ^^

      Delete
    9. adehhhh....kacak mcm ni pun xdpt nak mkn beger yer..cian...ingtkn dpt la layanan spesel vip ke.hik3. awk kne tmbh kekacakan lg tuh.hahahaa

      Delete
    10. yer lah...nk tambah lah nieyh...ngh pk cmne nk tmbahkan lagih ^^

      Delete
    11. pikiaq jgn tak pikiaq. hakhakhak ^^

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...