Friday, March 9, 2012

Majlis Kawen2 Jabatan

* segalanya di sini ~

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia
last month jabatan aku ada buat majlis kawen2...
boleh di katakan setiap tahun ada buat majlis macam nieyh
majlis nieyh pengarah yang nk sangat buat coz dia nk meraikan 
pengantin2 yang mana ada jemput dia masa kenduri diorang
but pengarah tak dapat nk pegih..yer lah kan..kalau area kL tuh insyaAllah lah boleh pegih
kalau yang jauh2 tuh memang takde lah nk pegihnye kan...tambah2 yang sabah or sarawak kn
so dengan adanya majlis cm nieyh..dapat lah jugak semua staff jabatan meraikan pengantin2
majlis nieyh di buat untuk pengantin yang melangsungkan perkhawinan
 di antara bulan Jun 2011 hingga Feb 2012
majlis berlangsung dengan meriahnya..aku tumpang mik pic skit2 jer..pakai
henset aku jer pon...tumpang gembira dalam sedih meraikan untuk kawan ofic ^^




















* alamirie.com *


18 comments:

  1. wahhh...ade jugak event cmni. meriahnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. setahun sekali..kadang2 buat setahun 2kali...best jugak...bleh merasa makan kenduri kt kL...hukhuk

      Delete
    2. owhhh....bgus tol org yg organize event ni. ... dpt ole2 ,c, g mjlis knduri yg btul ke?heheh

      Delete
    3. hehehe..kadang2 tuh best jugak..baguz jugak buat cm tuh..sekurang2nya dapat jugak raikan kawan staff yang tinggal jauh2 kn ^^

      Delete
    4. yup. len kli staff len lak raikan 4A. adil la kan ^^

      Delete
    5. raikan 4A.....memang takde lah nk raikan tuh....

      Delete
    6. your words...i can understand it. tp sjer jer ckp camtu gak sbb saya mendoakan awk ^^

      Delete
    7. tima kasih but sy tak mengharap pon...kalau rezki ada on jerw lah...takde pon takpe....=)

      Delete
    8. heheheee...bole tak jgn tiru sy? "kalau rezki ada on jerw lah...takde pon takpe.."

      hahahaaa...tak lah, hampir sme tp x sme. kalo sy, sy ckp cmni. "malas nk pk bnde canggini". ahahahaa

      Delete
    9. eh...awk yang tiru okey...alaaa...xsama pon kan....wekkk

      Delete
    10. mmg.x nak sama ngan awk.wek!!

      Delete
    11. huhuhu......kawe pon...hahaha.....xsama dan xserupa

      Delete
    12. demo loni tok supo mulo...hahahaa. phm ker?hak3

      Delete
    13. dok berani kawe nok tego...faham lorrr.....kawe kecek klate bohhh.....bereh ?

      Delete
    14. hahahaaa....sakit prut la gelak. bereh2 =)

      Delete
    15. demo suke ke kawe....marih g deraqh

      Delete
    16. hahahaha...mlampau btul loghat kelate dia.kalah org klate sdri cmni.ahahaa

      Delete
    17. hokaloh...bakpo pulok ?..derah

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...