Sunday, March 11, 2012

Nak lawan Najwa Latif

* segalanya di sini ~
Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia
kalau tengok daripada tajuk entry memang laen macam jer bunyinye kan
bukan aku yang nk lawan dengan si najwa latif sebenornye
but ada lah seseorang nieyh..dia kata dia nk lawan dengan najwa but cover
so dia pon buat lah 1 cover yang tersangat lah hot n spicy...huhuhu
baek jugak aku baca entry tuh...memang gelak besar lah aku...
adeehhhh...ade  betol lah .... sesekali datang time s_ g _ _ dia tuh apa buleh buat...hahaha
tengok daripada cara petik gitar tuh  bukan maen lagihkan..aduuuyyaaaiiii
but aku suka salah satu ayat entry dia pasal Ainan Tasneem yang glamor dengan lagu
* aku suka dia *
but kt sini aku nak cakap " gua layan lagu tuh "...hakahkahkahak


mesti korang nk taw siapakah insan yang nak sangat fight dengan najwa latif kan
memang sangat berani fight coz..masing berbakat
kalau ada yang nak taw lebih lanjut usya kt sini    ( KLiK )
siap ada video cover lagih...usya jgn tak usya .... ^^ :p

* alamirie.com *

20 comments:

  1. Replies
    1. menangis kegembiraan eh ? :p

      Delete
    2. yer la sgt tue....aduyaiii sengal2...pe patut ku buat padamu sengal???huhuhuuuu~~~~

      Delete
    3. hahahaha..jangan marah yer...:p

      Delete
    4. speechless...otak kosong.bdebar2 nak mngajo klas BM sok ni.x suka la cuak cmni, ni yg trase nak wat cover tetiba lak dlm klas BM sok. kalo ngajar lg ssh kot. baik wat cover lg sng.ekekekekeeee ^^

      Delete
    5. adoiii...orang suh ngajo kamu nk wat cover plak...abiz lah student awk tuh nnty

      Delete
    6. alhamdulillah da slmt....xde buat cover pun.hik3 ^^

      Delete
    7. da selamat eh...alhamdulillah...cmne ngajar ?..okey ?

      Delete
    8. agak kelam kabut la...mne tak nyer, kalo 3 org ngajar skligus, nak wat cane kn.huhuuu...da mmg lecturer suh wat kelas dgn kwn2 lain. sy prefer ngajar sorg walopon sorg2 lg cuak sbb kalo bt sorg sy tau aktvt pe sy nak wat, xyah terikat dgn org lain. sy bole ngajar dgn cara sy sdri...huhu

      Delete
    9. ohhh...ngajar secara group lah nieyh eh..takpe lah..sekurang2nye ade jugak mmber2 backup awk kan ^^

      Delete
    10. yup.ade la tu hikmahnya kn. tp sy ad buat 1 bnde yg buatkn students sy gelak.ahahaa

      Delete
  2. awk ngaja or buat citer raja lawak nieyh ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaaa...mengajar pun msti kretif taw. bkn senang nak kontrol student, nak buat dorang fokus.so, kne la wat somethg.nanti sy cite kt chat fb ^^

      Delete
    2. huhuhuhu....memanf susah nk kontrol student..tambah2 plak student macam awk...lecturer kt depan awk berFB kt blakang kan...^^ :p..okey..nnty awk citer kt fB..but jgn berciter time kls plak taw ^^ :p

      Delete
    3. hampeh tol. hahahaaa...sy tgk dak2 msia je yg jnis main fon dlm klas. student lain x sgt.hehe..okai nti sy cite =)

      Delete
    4. student malaysia mmg degil...contohnya awk ^^
      bile nk citer nieyh ?

      Delete
    5. bwekk...=P
      a'ah kan.asek lupe.nnti ingtkn sy ^^

      Delete
    6. da igtkan..tapi awk xciter pon.. T_T

      Delete
    7. sudah.the end of the story. =)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...