Friday, March 2, 2012

Tilik Fb sekarang puas²

* segalanya di sini ~

Rite now dah kecoh kat Fb pasal Fb kena tuka jadi Timeline 30 March nanti. Wajib! Takde pilihan kedua atau ketiga. Suka tak suka, terpaksalah....Let say Mr Ej ni CEO Founder Facebook, bukannya Mark Zuckerberg tu, mesti dah boleh tolong korang yang anti Timeline. ekekekeeee~~~~mimpi di siang hari V.V :P


ada sorang Hamba Allah nieyh..malam semalam dia ada but entry macam nieyh...then dia ada tulis mintak tiru dia...Ok..dah tiru pon nieyh..senduk sume skali nieyh..hehehe..but yang bawah nieyh kena edit skit...hehehe... 

Abadikan siap² kenangan facebook yang skarang ni. Nanti tiba² bila korang bangun tido, on laptop, log in Fb tengok dah tuka jadi Timeline kang nyesal plak. Rindu! Cepat sebelum terlambat. ^^

Bertuah la kengkawan yang muncul kat imej ni time Mr Ej wat print screen. Tengok kanan, tengok kiri, tengok column tengah. Ada sorang Hamba Allah tu dok kat ranking atas sekali kat wall . Sebabnye time nieyh dia jerw yang last komen kt wall Mr Ej nieyh ^^ :p

Once rasa fed up, tensen ngan Timeline baru, kat sini lah tempat bertamu nak tgk Fb lama. Uhuk3... >.<

* alamirie.com *

10 comments:

  1. hahahahaaaaa...tergelak2 sorang nak tertanggal gigi sume baca ni. dah lah baru pas makan, mcm nak termuntahkn balik fud kuat sgt gelak. Mr Ej mmg sengal! ^^P

    Skarang bru paham nape. bole erase balik x komen kt fb tu, nak letak komen yg lg best punya. hahahaha!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wekkkkk.....terbaek rite entry nieyh kan...hahahahahaha

      * kan sy dan mintak awk post kn pasal masak awk tuh...awk taknak...kalau tak lagih syok taw....

      Delete
    2. kan dah cakap tgh bz masak. ade msj yg terskip x baca. buuuuuu~~~~

      Delete
    3. iyer...tahu awk buzy membaca resepi..marah sgt..huhuhu

      Delete
    4. hahahaaa...baca resepi jeling2 je. bz masak lah. aduhaiii

      Delete
  2. yer ker jeling nieyh...huhuhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. xlahh...ade assistant tlg bacakan kuat2.hahaaha

      Delete
    2. wahhhh...betol2 macam chef nieyh

      Delete
    3. hahahaaa...chef la sgt. =P

      Delete
    4. terjadi chef od spot....huhuhu

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...