Sunday, March 18, 2012

* segalanya di sini ~
Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia
Alhamdulillah..semua selamat dan berjalan lancar
aku sampai kuala lumpur pagi tadi..subuh jugak lah
betolak dari Johor Bharu pukul 2 lebih awal pagi tadi
da selamat sampai Kuala Lumpur pukul 5 pagi
walaupon penat...tetap happy..majlis Alhamdulillah berjalan  dengan lancarnya
Alhamdulillah selamat jugak sampai..walaupon ada sebutir kenderaan
mmber aku masa on the way balik pagi tadi dah macam ular
kira kanan..kiri kanan..sebab driver tuh mengantok but tak mengaku mengantok
ituh yang yang terjadi...tapi aku bersyukur jugak..selamat sampai ktorang nieyh
terima kasih kepada orang2 johor kerana sudi meraikan ktorang nieyh
insyaAllah..ada rezki ktorang akan sampai lagih ker johor tuh ^^ 


* alamirie.com *

12 comments:

  1. selamat pergi & slmt pulang ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ^^
      tggu sy ker ? ^^

      Delete
    2. sepi gak la blog xde 4A sengal kn.ahahaha

      Delete
    3. hehehehe..tima kasih kerana sudi menunggu ^^..
      saya sudah kembali untuk awk ..ceeewaaahhhh :p

      Delete
    4. kembali utk disakat. hoyeahhhh!!!ahahaha

      Delete
    5. amboi..itu yang menyebabkan awk sanggup tunggu pon..T_T

      Delete
    6. hahahaaaa.... tak bole sakat ker? bole la...bole la...hakhakhak =P

      Delete
    7. iyer lah awk..kalau sy cakap tak boleh pon awk ttp sakat jugak kan..i knw u.....weeekkkkkk

      Delete
    8. redha dengan ketentuannya...hukhuk ^^

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...